Način pripreme
Pasulj i kukuruz ocedite.
Pripremite sos od belog luka. U posudu stavite majonez i kiselo mleko. Beli luk se oljušti i izgnječi. Dodaje se mlečnim proizvodima sa malo soli. Dobro promešajte.
Zagrejte malo ulja u tiganju. Jaja se prže po želji. Ako su mekanija, biće dodatnog sosa od žumanca.
Isti tiganj se koristi za pileće zalogaje. Ako je potrebno, dodajte još ulja da se zagreje.
Komadi piletine se isprže.
Sveži burito se sastavlja. Poređajte tortilje na dva tanjira.
Posipaju se sa malo sosa od belog luka. Na dve tortilje rasporedite pasulj i kukuruz.
Paradajz se opere i iseče na kockice. Rasporedite ga preko ostalih proizvoda.
Dodajte po 3 komada piletine. Ponovo pospite sosom od belog luka. Dodajte jaja.
Po želji se mogu dodati i drugi sosevi. Burito sa svežim jajima i pilećim zalogajima je spreman za jelo!