Način pripreme
Odvojiti 250 ml mleka, polovinu staviti da se kuva sa 40g šećera a u drugu razmutiti prah za puding, čim mleko provri skuvati puding.
Ponoviti postupak i sa drugim pudingom.
Mleveni keks i kokosovo brašno pomešati i dodati pudingu sa ukusom slatke pavlake, a mleveni keks i orahe pomešati pa dodati pudingu sa ukusom čokolade.
Smese dobro sjediniti, početi sa crnom smesom oblikovati srce ili iseći sečkom, staviti višnjju na sredinu, prekriti svetlijom smesom, opet staviti višnju, pa celo srce prekriti tamnom smesom i uvaljati u mlevene bademe.
Od svetlije smese kada se počne oblikovati srce, staviti višnju, dodati preko tamniju smesu, opet staviti višnju pa svetlijom smesom prekriti celo srce i uvaljati u kokosovo brašno. Postupak ponavljati dok se smesa ne poteoši.
Crno-bela srca sa višnjama su gotova.