Način pripreme
Začinjavamo mleveno meso solju, biberom, kuminom i čubrom. Nakon što je gotov, oblikujemo ćuftice koje ostavljamo sa strane.
Operemo i isečemo svinjsko meso na zalogaje.
Začinjavamo i njega začinima - čubrom, biberom i alevom paprikom. I rebarca začinimo istim začinima.
Luk, praziluk i šargarepe očistimo i isečemo na krugove.
Krompir očistimo i isečemo na krupnije, kao i crvene paprike.
Na dno sača sipamo ulje i raspoređujemo luk, praziluk, krompir, crvene paprike i šargarepe.
Začinjavamo solju, biberom, alevom paprikom i čubrom.
Odozgo poređamo već začinjena rebra i isečeno meso.
Sipamo vino i stavljamo u rernu.
Odozgo pokrivamo folijom, ali ako postoji poklppac može i on.
Stavljamo u rernu i uključujemo na 200 stepeni, pečemo oko sat vremena.
Nakon toga sklanjamo foliju ili poklopac, stavljamo ćutice i ponovo vraćamo u rernu.
Pečemo sač sa tri vrste svinjetine i povrćem dok ne bude gotov.