Bonapeti.rs»Recepti»Glavna jela»Jela u đuvečari»Đuvečara sa domaćom ljutenicom i jajetom

Đuvečara sa domaćom ljutenicom i jajetom

Đuvečara sa domaćom ljutenicom i jajetom
Fotografije: Veselina Konstantinova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
30 min.
Porcije
1
"Jedna neverovatna đuvečara koju je napravila naša top kuvarica Veselina, ima mesto na vašoj trpezi!"

Potrebni sastojci

  • Za jednu porciju
  • ljutenica - 3 kašike, domaća
  • sir - 100 g
  • masline - 3 - 4 komada
  • ulje - 2 kašike
  • kobasica - 3 - 4 parčeta
  • pečurke - 2 - 3 komada
  • paradajz - 1 - 2 kruga
  • voda - 3 kašike
  • jaje - 1 komad
  • čubar
* merne jedinice

Način pripreme

Stavite ljutenicu. Dodajte sir, masline, kobasicu i pečurke.

Odozgo poređajte parčiće paradajza. Pospite uljem i vodom.

Ispecite đuveč u zagrejanoj rerni. Pre nego što je gotovo dodajte jaje i dopecite oko 5 minuta.

Pospite đuvečaru čubrom.

Đuvečara sa domaćom ljutenicom i jajetom je gotova.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: