Način pripreme
Prirodna čokolada se izmrvi u staklenu posudu i na vodenoj pari se topi dok se ne dobije tečna glatka homogena semsa, dodaje se kokosovo ulje i kakao.
Nakon toga se dodaje i kondenzovano mleko i tečna slatka pavlaka. Sve se meša dok se ne dobije homogena smesa.
Orasi se sitno samelju.
Kada se krem ohladi do sobne temepratre, počinje se sa sastavljanjem torte.
U odgovarajući tanji r se stavlja jedna vaafl kora koja se premazuje kremom, pospipa se mlevenim orasima, nakon toga se stavlja druga kora i ponovo se slaže red krema i na njega orasi i tako dok se kore ne potroše.
Čokoladna torta se pokriva ostalim kremom sa svih strana.
Ukrašava se orasima i ostatkom mlevenih oraha.
Torta Garaš se stavlja u frižider na nekoliko sati, a najbolje na jedan dan i jednu noć.
Torta Garaš sa vafl korama je gotova.