Način pripreme
Za ovu unikatnu Šarlotu mikserom umutite pavlaku da se dobije vazdušast krem.
Dodajte 1/2 želatina rastvorenog prema upustvima na pakovanju.
Mešajte dok ne postane homogeno.
Ogulite pomorandžu i kivi, očistite jagode.
Naseckajte voće na odgovarajuće komadiće.
Piškote umočite sa jedne strane u toplu kafu.
Zidove tepsije sa padajućim prstenom oblepite piškotama /šećerni deo kao bude okrenut ka spolja/.
Poređajte piškote i za osnovu torte sa piškotama.
Namažite 1/2 krema.
Stavite polovinu voća i slatko od borovnica.
Poređajte red piškota, ponovo umočene u toplu kafu.
Stavite i ostali deo krema.
Ukusnu Šarlotu garnirajte komadićima voća.
Zalijte ostalim delom želatina.
Pospite kokosovim brašnom.
Pre nego što poslužite prazničnu Šarlotu, ohladite!
Komentari