Način pripreme
Začinjavamo svinjetinu majoenzom i ostavljamo da odstoji oko 10 minuta u frižideru.
Uključujemo na program Saute i sa malo vodice stavljamo luk da se dinsta.
Nakon oko pet minuta u luk sipamo meso, malo vode, senf i oljušten paradajz zajedno sa začinima.
Dodajemo 250 ml vode, isključujemo program i prelazimo na kuvanje pod pritiskom tri minuta. Nakon što se program završi ručno spuštamo pritisak.
U gotovo jelo sipamo kiselo mleko.
Ako nemate drugu posudu, premestite jelo u odvojenu posudu i isplaknite posudu instant pota.
Prethodno oljušten krompir kuvamo sa malo soli pod pritiskom 5 minuta. Pet minuta nakon što se program završi ručno spuštamo pritisak.
Začinjavamo skuvani krompir sa malo soli, vegete i svežeg mleka. Gnječimo dok se ne dobije vazdušasti pire.
Meso sa majonezom serviramo na kanapeu od krompir pirea!
Svinjetina sa majonezom u instant potu je mnogo ukusna.