Način pripreme
Stevija koju koristim je 1:1 sa šećerom.
Uzmite konzervu kokosovog mleka i dobro je protresite. Stavite ga u frižider na najmanje 4 sata. Videćete kako se iz tečnog stanja pretvara u gust kokosov krem.
U videu sam pokazao razliku u konzistenciji kokosovog mleka. Ako je odozgo gušće, mešajte kašikom dok se ne dobije homogena smesa.
U gusto kokosovo mleko se dodaju krem sir i zaslađivač. Dobro umutite žicom, a ne mikserom. Dobićete veoma lep keto krem.
Ovaj krem možete koristiti na mnogo različitih načina.
Dodajte kakao prah i imate ukusni kakao keto krem koji možete jesti direktno, koristiti u keto torti ili pretvoriti u keto sladoled.
Dodajte voće ili slatko od voća.
Dodajte orahe, čokoladu.
Ovde improvizacije mogu biti bilo šta.
Stavite krem u zamrzivač na 2-3 sata. Zatim ga ukrasite po svom ukusu. Dodao sam orahe i sveže voće u keto sladoled od kokosovog mleka.