Način pripreme
U posudu sipajte mleko, majonez i topljeni sir.
Izmešajte i dodajte sitno iseckana jaja i kisele krastavčiće.
Začinite solju, crnim biberom i sitno seckanom mirođijom.
Mešajte dok se ne dobije homogena smesa i stavite u frižider da se ohladi.
Po želji napravite bruskete, tako što isečete kriške hleba na zalogaje.
U posudici pomešajte ulje sa alevom paprikom i malo soli.
Izmešajte i ovim uljem namažite bruskete od hleba.
Pecite na papiru za pečenje otprilike 10 minuta na 180 stepeni.
Poslužite salatu od jaja sa brusketima.
Detalji za ukus: Po preporuci mog sina, kada je on probao salatu, rekao mi je da je veoma ukusna, ali da treba da dodam malo limunovog soka. Ispalo je sjajno, obavezno kanite malo limunovog soka pre posluživanja! Probajte svežu, drugačiju, kremastu i veoma ukusnu salatu sa jajima i brusketima!
Sledeći put dodajte jaja i u vašu krompir salatu - ukus je neodoljiv.