Način pripreme
Odvojte 1 punu kašiku krema Biscoff i zagrejte ga kako bi se istopio. Možete to uraditi i u mikrotalasnoj rerni za nekoliko sekundi ili u posudi na vodenoj pari.
U dubokoj posudi mikserom nekoliko minuta mutite dobro ohlađenu pavlaku dok se ne zgusti i ne počne da formira vrhiće.
U drugoj posudi pomešajte kondenzovano mleko i krem, nakon čega ih dodajte u pavlaku, mešajući špatulom.
Na kraju izmrvite keksiće i dodajte i njih u mlečni sladoled.
Za kraj izmešajte smesu za sladoled i prebacite je u posudu sa poklopcem.
Kašičicom zalijte tu i tamo tečnim kremom i stavite kutiju sa sladoledom u zamrzivač na 5-6 sati.
Nakon toga uživajte u kukis sladoledu sa kremom Biscoff.
Ako ti se recept dopada, probaj i druge naše predloge za sladoled bez šećera ili keto sladoled.