Bonapeti.rs»Recepti»Deserti»Sladoled»Mlečni sladoled»Kukis sladoled sa kremom Biscoff

Kukis sladoled sa kremom Biscoff

Rositsa PetrovaRositsa Petrova
Guru
7902485k
Kukis sladoled sa kremom Biscoff
Fotografije: Rositsa Petrova
2 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
15 min.
Ukupno
15 min.
Porcije
6
"Uživajte u kukis sladoledu sa kremom Biscoff sa celom porodicom"

Potrebni sastojci

  • pavlaka - 400 ml
  • kondenzovano mleko - 250 g
  • krem biscoff - 200 g
  • keks lotus biscoff - 8 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Odvojte 1 punu kašiku krema Biscoff i zagrejte ga kako bi se istopio. Možete to uraditi i u mikrotalasnoj rerni za nekoliko sekundi ili u posudi na vodenoj pari.

U dubokoj posudi mikserom nekoliko minuta mutite dobro ohlađenu pavlaku dok se ne zgusti i ne počne da formira vrhiće.

U drugoj posudi pomešajte kondenzovano mleko i krem, nakon čega ih dodajte u pavlaku, mešajući špatulom.

Na kraju izmrvite keksiće i dodajte i njih u mlečni sladoled.

Za kraj izmešajte smesu za sladoled i prebacite je u posudu sa poklopcem.

Kašičicom zalijte tu i tamo tečnim kremom i stavite kutiju sa sladoledom u zamrzivač na 5-6 sati.

Nakon toga uživajte u kukis sladoledu sa kremom Biscoff.

Ako ti se recept dopada, probaj i druge naše predloge za sladoled bez šećera ili keto sladoled.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: