Način pripreme
Ovaj zdravi brauni se lako priprema, sa malo sastojaka i veoma, veoma je čokoladan!
Ne treba vam čak ni mikser da biste ga napravili.
Oljuštite i izgnječite banane viljuškom. Dodajte im puter od kikirikija, kakao i tečni zaslađivač.
Dobro promešajte da nema grudvica kakaoa. Dobijenu smesu rasporedite u manji keramički kalup sa papirom za pečenje koji je prethodno stavljen na dno.
Pecite ukusni brauni na 170 stepeni 15-20 minuta. Pustite da se pecivo ohladi.
Isecite ga na komade po želji. Premažite tečnom čokoladom bez šećera i pospite fino mlevenim pistaćima.
Poželjno je da kolač bez šećera i brašna odstoji 3-4 sata pre konzumiranja.
Prijatno uz ovaj brauni od banane bez belog šećera i brašna!
Pogledajte i koji su top 5 najukusnijih braunija.