Način pripreme
Orasi, bademi, lešnici i indijski orasi se sipaju u posudu i jako dobro izmešaju, pa se samelju u blenderu do veoma finih mrvica, ne smeju se samleti u brašno.
Samlevena smesa se sipa u posudu u kojoj će se mesiti testo.
Isecite suve kajsije na male komade.
Urme su bez koštica.
Suve kajsije, urme, brusnice i obe vrste suvog grožđa se sipaju u posebnu posudu i mešaju, a zatim se podele na tri dela i samelju u blenderu, dodajući 1 kašiku javorovog sirupa.
Dodajte smesu u mešavinu oraha.
Od dve smese se umesi testo koje se mesi dok se ne dobije homogena smesa.
Formirajte veganske bombone, pola uvaljajte u kakao, a drugu polovinu domaćih bombona u kokosovo brašno.
Veoma zdrave veganske bombone su super energetske grickalice koje vas napune energijom na duže vreme.
Pogledajte i zašto veganska ishrana goji, kao i iz kojih veganskih izvora dobijamo proteine.