Način pripreme
Pomešajte sve sastojke u posudi, a šargarepu narendajte na sitno.
Umesi se testo i po potrebi, kao u mom slučaju, dodaje se vrlo malo vode.
Pleh se obloži papirom za pečenje i premazuje se maslinovim uljem. Uz pomoć kašike za sladoled uzimajte smesu i stavite u pleh, stavljajući ih na odstojanju jedan od drugog, jer se tokom pečenja naduvavaju.
Hlepčiće pospite semenkama i pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni 15-20 minuta.
Hlepčići sa visokim sadržajem proteina, malo kalorija i malo ugljenih hidrata!
Hlepčiči sa brašnom od crvenog sočiva idealni su za ljude koji žele da se zdravo hrane i tokom praznika!
Prijatno!
Takođe pogledajtekoji začini se slažu sa crvenim sočivom i ako volite sočivo, obavezno isprobajte i ove recepte sa crvenim sočivom.