Način pripreme
Za pripremu kore otopiti margarin za kolače. U činiju staviti mleveni keks, mleko i otopljen margarin. Sve sastojke dobro sjediniti i smesu rasporediti na dno kalupa za čizkejk.
Umutiti slatku pavlaku mikserom, pa dodati šećer u prahu i neslani krem sir.
Otopiti belu čokoladu i malo prohlađenu uliti u smesu, a zatim dodati i kokos. Dobro izmešati mikserom, pa pripremljen fil rasporediti preko kore od keksa. Ostaviti čizkejk u frižideru.
Kako bi se pripremio preliv, treba zagrejati slatku pavlaku skoro do ključanja, pa preliti preko bele čokolade. Mešati dok se čokolada ne otopi i preliti preko kolača.
Ostaviti nekoliko sati u frižideru, a kada se dobro stegne pažljivo izvaditi iz kalupa.
Čizkejk sa belom čokoladom i kokosom dekorisati po želji i seći na parčiće trouglastog oblika.