Pržena svinjska džigerica

Milica DjordjevicMilica Djordjevic
Šef kuhinje
179
30
70
08/02/2017
"Priprema svinjske džigerice je prava umetnost, koju možete da savladate ukoliko se striktno pridržavate našeg recepta."
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano48 376
  • Pregledi tokom meseca138
  • Pregledi tokom sedmice9
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Džigericu dobro oprati i očistiti od žilica. Iseći na parčiće srednje veličine. Staviti u činiju i zaliti mlekom, šećerom i limunovim sokom. Ostaviti meso u tome 1 sat.

U međuvremenu u dubokom tiganju dinstati naseckani praziluk. Kada omekša dodati džigericu oceđenu od mleka. Mešati i upržiti.

Naliti vinom i ostaviti jelo da se krčka na umerenoj vatri, dok džigerica ne bude gotova. Servirati uz pirinač.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar