Svinjetina sa krompirom u đuvečari

Sonja StanulovSonja StanulovGlavni urednik25095
09/02/2017
"Nema nikakve filozofije. Samo stavljate u đuvečaru i pečete – posle jedete s apetitom"
Priprema25 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno145 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 615
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom desmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir oljuštimo, operemo i nasečemo na krupnije komade. Šagarepu i luk nasečemo na manje kockice, a svinjsko meso na veće zalogaje.

Sve pripremljene sastojke stavimo u đuvečaru, dodamo paradajz pire, alevu papriku, šarenu so i ulje. Prelijemo sa 2-3 šoljice vode, posolimo po ukusu, dodamo ostale začine i sve dobro promešamo.

Đuveč stavljamo u dobro zagrejanu rernu i pečemo dok ne bude gotovo, otprilike oko 2 sata.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar