Način pripreme
Umutite belanca i postepeno dodajući šećer. Dodajte brašno, skrob i prašak za pecivo, pažljivo mešajuci špatulom.
Umutite žumanca i jaja sa šećerom. Dodajte ulje, brašno i prašak za pecivo. Dobro promešajte. Pleh (20-35cm) obložite papirom za pečenje. Uz pomoć kašike raspodelite smesu od belanaca, slagajući je na gomilice.
Pospite samlevenom kafom (instant kafom). Sipajte smesu od žumanaca preko belanaca. Pecite na 170 stepeni oko 30-35 minuta.
Izvadite koru i ostavite da se ohladi.
Skuvajte jedan deo mleka sa šećerom. U drugi deo rastopite puding, i sipajte ga u kipuće mleko. Mešajte dok se ne zgusne. Ostavite malo da se ohladi. Dodajte maslac, želatin (prethodno potopljen u malo hladne vode) i oceđene breskve, isečene na kockice.
Koru isecite na dva dela. Donju koru ostavite u istom položaju. Sipajte krem preko i stavite u frižider da se malo stegne. Preklopite drugom korom i ponovo vratite u frižider sve dok se slatkiš potpuno ne stegne. Pospite šećerom u prahu, isecite na kockice i servirajte.