Pileća srca sa pečurkama i maslinkama

Milica DjordjevicMilica DjordjevicŠef kuhinje1792
13/02/2017
"Ovaj specijalitet zaslužuje samo najbolje crveno vino. Uživajte uz društvo dobrih prijatelja."
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano343
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4.3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite srca i dobro ih operite. Skuvajte ih u posoljenoj vodi.

Ocedite ih dobro i ispržite na malo masnoće. Dodajte iseckan luk, paprike i pečurke.

Dodajte maslinke i začine.

Sipajte smesu u odgovarajući sud sa poklopcem. Poklopite i ispecite jelo na 180 stepeni.

Pre serviranja pospite peršunom.

Rejting

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar