Pita sa viršlama i kačkavaljem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
18/02/2017
"Pita kojoj niko ne može odoleti."
Priprema20 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno55 min.
Porcije12
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 010
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U činiji pomešajte rendan sir i kačkavalj. Dodajte jaja, kolutiće viršle i na kraju biber, pa sve to dobro promešajte.

U tepsiju poređajte 3 kore, premažite maslacem, pa rasporedite nadev. Postupak ponavljajte dok vam ne ponestane materijala.

Kada sve poređate, oštrim nožem isecite pitu na kocke. Umutite jaja sa majonezom i vodom, pa dobijenom smesom prelijte pitu.

Pecite na 200 stepeni oko 35-40 minuta ili dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar