Venac od starog hleba

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
9k
96
593
09/03/2017
"Ne bacajte stari hleb zato što od njega možete da napravite ovo ukusno jelo!"
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20 338
  • Pregledi tokom meseca1019
  • Pregledi tokom sedmice411
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite hleb na kriške a potom svaku presecite na dva dela.

Namažite kriške smesom od putera, majoneza i kečapa.

Ređajte kriške u namazanu posudu za pečenje, a između njih ugurajte kružiće od kobasice i nastrugan kačkavalj.

Oformljeni venac pospite sa dosta kačkavalja i umućenim jajetom.

Pecite na 180 stepeni 20 minuta dok se rastopi kačkavalj i dobije lepu zlatastu boju.

Rejting

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar