Bonapeti.rs»Recepti»Pite»Pita od hleba»Venac od starog hleba

Venac od starog hleba

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Kuvar
20540718
Venac od starog hleba4 / 4
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
20 min.
Ukupno
40 min.
Porcije
4
"Ne bacajte stari hleb zato što od njega možete da napravite ovo ukusno jelo!"

Potrebni sastojci

  • hleb - 1 kom. starog
  • maslac - 125 g
  • majonez - 1 pakovanje
  • kečap - 4 - 5 kašika
  • kobasica - 300 g, mekana
  • kačkavalj - 400 g
  • jaja - 2 komada
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite hleb na kriške a potom svaku presecite na dva dela.

Namažite kriške smesom od putera, majoneza i kečapa.

Ređajte kriške u namazanu posudu za pečenje, a između njih ugurajte kružiće od kobasice i nastrugan kačkavalj.

Oformljeni venac pospite sa dosta kačkavalja i umućenim jajetom.

Pecite na 180 stepeni 20 minuta dok se rastopi kačkavalj i dobije lepu zlatastu boju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
51
40
31
20
10
Oceni: