Bavarska salata

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
09/03/2017
"Ova bogata salata će osvojiti i najzahtevnije. Pravi hit u kulinarstvu!"
Priprema40 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano6 669
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice8
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir skuvajte i kad se ohladi, ogulite ga i isecite na krupne kocke, pa ih stavite u odgovarajuću činiju za salatu.

Luk iseckajte na polumesece i dodajte krompirima. Dobro promešajte, pa zatim dodajte i iseckane viršle, salamu, iseckanu mariniranu papriku i grašak.

Salatu začinite seckanom mirođijom, posolite po želji i dodajte sirće. Dobro promešajte i dodajte majonez i senf.

Pažljivo promešajte i stavite u frižider. Kad se salata ohladi, ukrasite je maslinama i poslužite.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar