Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa mesom»Kobasice»Prebranac s kobasicom

Prebranac s kobasicom

Prebranac s kobasicom
Fotografije: Paulina Stoyanova
2 / 11sa Videom
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
80 min.
Ukupno
100 min.
Porcije
6
"Ali to je..lako, poznato, veoma omiljeno, zato što je uvek super ukusno Prijatno!"

Potrebni sastojci

  • pasulj - 500 g
  • luk - 1 glavica
  • šargarepa - 1 komad
  • paprika - 1 komad
  • sok od paradajza - 250 ml
  • so
  • aleva paprika
  • ulje - pola šolje
  • makedonska kobasica - 300 g
* merne jedinice

Način pripreme

Operite pasulj, prekrijte ga vodom i stavite da provri. Kad provri, bacite vodu, dodajte novu da pokrije pasulj i nalijte još toliko vode.

Dodajte sitno isečen luk, šargarepu i papriku. Kuvajte pasulj dok ne bude gotov.

Zagrejte ulje u posudi za pečenje, dodajte alevu papriku i paradjz sok. Propržite malo.

Sipajte pasulj u posudu za pečenje, začinite sa solju i dodajte kobasicu isečenu na parčiće po vašoj želji.

Pecite dok jelo ne dobije preplanulu boju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: