Način pripreme
Očistite i operite luk i beli luk. Isecite dve vrste luka, crni krupnije, a beli sitno.
Ugrejte maslinovo ulje u tiganju na vatri i stavite crni luk, pržite ga dok ne dobije zlatnu boju i dodajte beli luk i mladi luk, pežite još nekoliko minuta.
Malo rasecite sirove kobasice oštrim nožem i oljuštite ih, skinite kožicu, tako da samo ostane mesnati deo.
Iseckajte je na komade i dodaje u tiganj. Promešajte i pržite nekoliko minuta, nakon toga stavite prepolovljeni čeri paradajz.
Pržite sve još nekoliko minuta, dok ne bude gotovo, stavite začine po ukusu - majčinu dušicu i biber.
U međuvremenu skuvajte i testeninu prema uputstvu na pakovanju. Pre nego što je ocedite, uzmite kutlaču vode u kojoj ste kuvali i staviteje u tiganj sa kobasicama.
Ocedite fetučini testeninu.
Promešajte smesu u tiganju, ostavite da se sos. koji se stvorio malo zgusne i dodajte fetučini testeninu. Promešajte sve u tiganju, tako da se pasta začini i da se svi sastojci pomešaju, nakon toga skinite sa vatre.
Testeninu sipajte u veliki tanjir, pospite svežim bosiljkom i izrendajte parmezan.
Stavite nekoliko kapljica maslinovog ulja i servirajte.