Način pripreme
Jaja pomešajte sa mlekom i postepeno dodajte brašno. Uzmite od smese kutlačom, stavite u tiganj i kada se krajevi palačinke odvoje od tiganja, okrenite da se ispeče i druga strana. Gotove palačinke stavite na tanjir i pokrijte folijom.
Piletinu skuvajte u posoljenoj vodi, sačekajte da se ohladi, pa uklonite kosti. Meso iseckajte na sitno i malo ga propržite. Dodajte iseckane krastavčiće, pečurke, biber i promešajte.
Kačkavalj narendajte i dodajte 300 g dodajte smesi.
Promešajte i kada se kačkavalj otopi, sklonite sa vatre.
Uzmite od smese i rasporedite na kraj svake palačinke i uvijte. Palačinke poređajte u tepsiju i posipajte preostalim kačkavaljem. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni, dok kačkavalj ne dobije zlatkastu boju.