Špikovani jagnjeći but

Špikovani jagnjeći but
20/03/2017
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema20 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno100 min.
Porcije8
"Nećemo vam objašnjavati koliko je ukusan ovaj but, samo ćemo vam reći da ga pripremite, a kvalitet ukusa ćete oceniti po praznim tanjirima posle toga"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Meso se opere i skida se kožica. Oštrim nožem se prave rupe u njemu i stavljaju se beli luk, parče šargarepe, malo slanine i zrna bibera.

Posipa se alevom paprikom i solju i uvija u foliju. Stavlja se u pleh i preliva šoljom vrele vode. Peče se u jako ugrejanoj rerni.

Kada je meso gotovo, skida se folija i peče se dok ne porumeni.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni: