Pečena jagnjetina u rerni

Ivalena ValchevaIvalena Valcheva
Početnik
4110
Pečena jagnjetina u rerni
Fotografije: Stoyanka Rusenova
1 / 5
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
150 min.
Ukupno
170 min.
Porcije
5
"Za ukusnu jagnjetinu nije potrebno sto začina i čuda, već samo dobar majstor i merak"

Potrebni sastojci

  • jagnjetina - 5 - 6 parčeta
  • aleva paprika - za posipanje svakog parčeta
  • so - po želji
  • ruzmarin - po želji
* merne jedinice

Način pripreme

Svako parče mesa dobro posipajte začinima sa obe strane i poređajte u tepsiju.

Na svako parče stavite so ili posipajte malo preko, sipajte 1-2 prsta vode i pokrijte folijom.

Stavite da se peče sa folijom dok ne porumeni, pa onda sklonite foliju i vratite da se dobro zapeče.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: