Šnicle sa Vorčester sosom

22/03/2017
"Duga dva sata smo čekali da ove kolenice budu gotove, to su bila najduža dva sata u našim životima Ali svaki minut je vredeo "
Priprema10 min.
Kuvanje120 min.
Ukupno130 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano758
  • Pregledi tokom meseca25
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 6 komada (krmenadle)
  • luk - 4 - 5 glavica
  • šargarepa - 3 komada
  • pečurke - 200 g
  • vino - 1/2 šolje crnog
  • vorčester sos - 1 supena kašika
  • biber
  • aleva paprika
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

U đuvečaru namazanu uljem, poređajte šnicle (krmenadle - nema porebe da se istanjuju)

Luk isecite na polumesec i dodajte ga u đuvečaru. Dodajte šargarepu iseckanu na kolutiće i pečurke - na kriške.

Dodajte začine, soja sos i vino. Na kraju sipajte oko 1 čašu vode.

Poklopite đuvečaru i pecite na 180-200 stepeni oko 2 sata. Servirajte sa prilogom po izboru.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar