Aromatični pileći bataci sa pivom i belim lukom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
29/03/2017
"Možete pripremiti samo jednu porciju ovih aromatičnih pilećih bataka, ali ne možete pojesti samo jednu, hoćete još i još "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano797
  • Pregledi tokom meseca22
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite beli luk i sitno iseckajte. Iscedite limun, dodajte izmrvljen bujon od povrća, origano i so.

Promešajte sastojke i stavite batake u marinadu na nekoliko sati.

Poređajte marinirane batake u pleh, stavite kriške limuna, sipajte pivo i vodu i pecite u ugrejanoj rerni dok ne porumene.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar