Svinjski file sa šunkom i kačkavaljem

13/04/2017
"Ovaj aromatični svinjski file, će vas naterati da zaboravite na razna obećanja za dijete i vežbe "
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije9
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano905
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tanko isecite meso. Posolite, pospite biberom i svaki file uvaljajte u brašno. Ugrejte mast u tiganju i ispržite sa obe strane.

Gotovo meso poređajte u pleh. Očistite pečurke, sitno ih isecite i izdinstajte u istoj masti, gde ste pržili meso.

Preko svakog filea stavite parče šunke. Odozgo stavite pečurke i pokrijte kriškom kačkavalja.

Stavite u ugrejanu rernu na 200 stepeni i pecite dok ne bude gotov kačkavalj. Servirajte sa pire krompirom ili proženim krompirima.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar