Način pripreme
Umutite jaja. Dodajte šećer i produžite sa mućenjem dok ne dobijete vazdušast krem. Dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo i promešajte dobro. Oljuštite i narendajte jabuke. Iscedite ih od soka. Veliki pleh pokrijte papirom za pečenje. Rasporedite jabuke i pospite ih 1 kašikom šećera i cimetom. Sipajte smesu preko jabuka i izravnite.
Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta. Izvadite i okrenite koru na list papira. Ostavite da se ohladi. Umutite krem sa svežim mlekom. Umutite pavlaku i dodajte je u krem. Dobro promešajte špatulom. Nasecite koru na 3 jednaka dela.
Jednu traku postavite na odgovarajući tanjir sa jabukama na gore.Premažite kremom. Pokrijte drugom trakom i ponovo premažite kremom. Pokrijte trećom korom. Umutite čokladni krem sa mlekom. U njega dodajte tečnu čokoladu i promešajte.
Prelijte tortu kremom i ne trudite se da bude ravno. Pospite izmrvljenim keksom i malinama. Ostavite u frižideru da prestoji preko noći.