Način pripreme
Umutite jaja sa šećerom dok ne pobele. Dodajte ulje, sveže mleko, vanilu i narendanu koru od limuna.
Promešajte dobro, sipajte prosejano brašno pomešano sa praškom za pecivo. Dobro promešajte sve sastojke u glatku smesu za kolač i odvojite 1 šolju u koju dodajte i umešajte kakao.
U nauljeni kalup koji ste posuli brašnom sipajte polovinu bele smese, pospite čokoladnim ljuspicama. Odozgo sipajte smesu sa kakaom i prekrijte sa preostalim belim delom i završite čokoladnim ljuspicama.
Drvenim štapićem za ražnjiće napravite šaru. Pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni dok čačkalica kojom proveravate ne bude suva, ali prvih 20 minuta ne otvarajte rernu. Izvadite kolač, okrenite ga na činiji i kada se prohladi, pospite ga šećerom u prahu.