Salata sa krompirom, tikvicama i crvenim lukom

Tanja RadmanovacTanja Radmanovac
Новак
5
6
13/05/2017
"Posle ove salate teško da ćemo stići do glavnog jela "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano606
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Krompir ogulite i zajedno sa tikvicama operite, isecite na kockice, pa zatim stavite krompir samo da se kuva.

Za to vreme isecite luk na kolutiće i stavite u duboku posudu. Kada krompir omekša, dodajte tikvice.

Kada su gotovi, pažljivo ih ocedite i dodajte luku.

Salati dodajte majonez i maslinovo ulje i promešajte. Zatim dodajte prstohvat belog bibera i mirođije, koju ste sitno iseckali.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar