Keks torta Maskarpone

Jelena AndonovJelena AndonovPočetnik
15/05/2017
"Jednostavna, ali veoma ukusna keks torta za svaki dan "
Priprema35 min.
Ukupno35 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano4 572
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Video recept

Način pripreme

Mikserom umutiti pavlaku, dok se ne dobije krem. Dodati maskarpone i produžiti sa mućenjem dok se ne dobije homogena smesa.

Čokoladu narendati i dodati u smesu, pa promešati (ovoga puta može i bez miksera).

U malom kockastom plehu naređati komadiće keksa potopljene u mleko. Namazati odozgo delom smese, da dobro prekrije keks, pa preko smese poređati još jedan red keksa i ponovo namazati, i tako dok se ne iskoriste i keks i smesa.

Ostaviti u frižideru da prenoći. Možete ukrasiti tortu usitnjenim lešnicima, bademima, čokoladnim mrvicama ili voćem.

Prijatno!

P.S. Torta je vrlo lagana, jer nema šećera, ali je istovremeno vrlo ukusna i odlično ide uz šolju kafe uz doručak!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar