Sos za šnicle

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacDžedaj238526
31/05/2017
"Je l znate kako se pravi najukusniji sos sa pečurkama za šnicle i meso? Saznajte ovde"
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 897
  • Pregledi tokom meseca11
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Luk i pečurke propržite dok ne porumene, pa dodajte topljeni sir, sir i kačkavalj, pa zatim i začine.

Kada se sve otopi i počne da se rasteže, postepeno dodajte i prethodno zagrejano mleko, sve dok ne dobijete homogenu smesu.

Ako sos ne bude mnogo gust, koliko želite, onda možete dodati brašno ili kuvan i ispasiran krompir, pa kad sklonite sa vatre, dodajte jaja.

Idealan je za prelivanje mesa sa roštilja, kao i za prženo meso.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar