Pečeni kačkavalj iz rerne

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
24/05/2017
"Brzo, lako, ukusno - eto kako možete spremiti ukusan ručak za samo pola sata "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano1 133
  • Pregledi tokom meseca15
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U činiji umutite jaja i sveže mleko, dok ne dobijete homogenu smesu. Nakon toga dodajte brašno, dobro promešajte, da vam ne ostanu grudvice.

Ako nemate grudvice i umutili ste jaja, dobijenu smesu posolite i pobiberite po želji.

Dodajte rendani kačkavalj i ponovo dobro promešajte. U tepsiju prvo stavite maslac da se otopi, pa zatim dodajte smesu sa kačkavaljem.

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180-200 stepeni dok ne bude gotovo. Kačkavalj je gotov kada uhvati braonkasto-zlatnu koricu.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar