Hrskave pohovane tikvice

15/06/2017
"Da li ste primetili kakva čudesna imena daju odličnim predjelima uz pivo, kao - hrskave pohovane tikvice"
Priprema10 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno25 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano3 363
  • Pregledi tokom meseca12
  • Pregledi tokom sedmice11
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice se očiste i iseku po dužini.

Posole se i pohuju redom, prvo u brapno, umućena jaja i prethodno napravljenu smesu od prezle i rendanog kačkavalja.

Prže se u ugrejanoj masti dok ne porumene.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar