Dinstane kolenice

29/06/2017
Mariola Pantelic
odMariola PantelicDžedaj4496
"Ukusne dinstane kolenice koje ćemo servirati s krompirom i hladnim pivom Nema lepše kombinacije!"
Priprema10 min.
Kuvanje90 min.
Ukupno100 min.
Porcije4
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano741
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom desmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Kolenice se očiste i operu. Začine se solju, biberom, čubrom i namažu istucanim belim lukom i senfom.

Poređaju se u posudu za pečenje, preliju toplom vodom i delom piva, vinom i istopljenim maslacem. Pokrije se folijom.

Peče se sat i po. Deset minuta pre nego što je gotovo, ako je neophodno, dolije se ostatak vina i piva i zapeče se, dok korica ne porumeni.

Za garnirung servirajte pire ili pirinač. Prijatno!slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar