Brze piroške za doručak

Jelena AndonovJelena Andonov
Džedaj
937
41
1
169
10/06/2017
"Hvala Radomiri na ovom jednostavnom, ali veoma ukusnom receptu za male i velike"
Priprema25 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano8 909
  • Pregledi tokom meseca33
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sodu sjedniti sa kiselim mlekom, pa nakon toga umesiti čvrsto testo. Testo je lepljivo, ali se piroške mogu oblikovati nauljenim rukama. Ne treba da budu mnogo debele, da bi se lakše pržile.

Napraviti piroške debljine oko 1 cm. Pripremiti sve piroške prethodno, i ostaviti ih na foliji ili nečemu sličnom. U međuvremenu staviti ulje da se zagreje.

Ulje naliti u većoj količini (da prekrije piroške kada ih ubacite). Gotove piroške isplivaju same na površinu, ali možete ih ostaviti da još malo porumene.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar