Pileći ražnjići

12/06/2017
Toni Aleksov
odToni AleksovDžedaj1571
"U stomaku, u činiji, na stolu, uvek ima mesta za ukusne pileće ražnjiće "
Priprema25 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno55 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano309
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom desmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće meso - 800 g, belo meso
  • crni luk - 2 male glavice
  • paprike - 2 komada
  • krompir - 1 kg
  • ulje - 2 kašike
  • biber
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Nasecite belo meso na kockice i posolite ga. Pospite biberom. Glavice luka nasecite na 8 komada, a paprike na rombove.

Meso nabodite na štapić za ražnjić i između stavljajte luk i papriku. Ražnjiće pecite uz neprestano okretanje na roštilju.


Posolite ih malo pre nego ih skinete sa vatre. Kod serviranja poslužite prženi krompir i zelenu salatu.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar