Pileća srca u rerni

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79803
14/06/2017
"Pravo meze za prave muškarce !"
Priprema30 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno50 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano880
  • Pregledi tokom meseca4
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileća srca - 500 g
  • ulje
  • so
  • biber
  • za ukras
  • limun - 1 komad
  • kečap - 1 kašika
  • mladi luk - 3 - 4 pera
  • masline - 1 komad, zelene
* merne jedinice

Način pripreme

Pileća srca očistim (svako isečem po dužini) i operem dobro u nekoliko voda. Spuštam ih na 1-2 minuta u kipuću posoljenu vodu. Vadim i ispiram.

Stavljam u posudu pogodnu za pečenje, namazanu s malo ulja. Začinjavam solju i biberom. Zapečem na kratko u rerni. Za to vreme isečem veoma tanke krugove limuna.

Serviram srca, odozgo od limuna pravim cveće i stavljam po malo kečapa na svako parčence limuna. U sredinu stavljam maslinu. Na kraju stavljam pera mladog luka.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar