Domaći brusketi sa bosiljkom

Toni AleksovToni Aleksov
Džedaj
2039
2
29/06/2017
"Poslastice za dušu sa božanskim ukusom "
Priprema15 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno30 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano276
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Baget nasecite na kriške debljine oko 0, 5 cm. Zasecite malo kožicu paradajza i potopite ga u vruću vodu na 3-4 minuta.

Oljuštite paradajz, dodajte bosiljak i čenove belog luka i zatim sve zajedno pasirajte dok ne dobijete glatki pire.

Paradajz pire iskoristite da premažete polovinu kriški, a drugu polovinu premažite pastom od maslina.

Kriške poređajte u pleh i pecite ih na 200 stepeni oko 15 minuta.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar