Način pripreme
U posudi promešajte jaja, so, šećer, sodu i mleko i sve umutite mikserom. Nakon toga polako dodajte brašno uz neprestano mućenje. Kada je smesa gotova, napravite palačinke u dobro zagrejanom tiganju.
Kada su palačinke gotove, počnite sa sklapanjem torte. Prvu palačinku premažite margarinom. Dodajte krastavac, kobasicu nasečenu na polovine kolutova. Sledeću palačinku premažite ljutenicom i dodajte čajnu kobasicu, tanko isečenu.
Možete staviti i masline. Sledeću palačinku premažite majonezom. Stavite narendani kačkavalj. Ređajte palačinke i nadev, dok ne potrošite palačinke. Poslednju palačinku premažite majonezom, obilno pospite narendanim kačkavaljem i ukrasite maslinama bez koštica.
Sa strane poređajte krastavac i kobasicu naizmenično. Od čajne kobasice napravite rolate u koje stavite peršun za dekoraciju. Ukrasite dodatno maslinama.