Taljatele Bolonjeze

Toni AleksovToni AleksovDžedaj18952
17/07/2017
"Taljatele sa aromom, koja će vas odneti u srce Rima!"
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 682
  • Pregledi tokom meseca19
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistite luk, beli luk, celer i 1 šargarepu po želji i naseckajte ih na sitno. Ugrejte maslinovo ulje i stavite ih da se uprže.

Kada povrće omekša, dodajte mleveno meso i mešajte da se razbije na mrvice. Dolijte malo crnog vina i sačekajte da ispari. Dolijte paradajz sok, pospite origano i ostavite da se krčka, dok se tečnost ne smanji.

Skuvajte taljatele u posoljenoj vodi, na osnovu upustsva sa pakovanja. Kada su al dente, ocedite ih i podelite u tanjire. Prelijte sosom svaki tanjir, pospite sa malo parmezana po želji i odozgo stavite naseckani peršun.

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar