Fetučini sa sosom od pavlake

21/07/2017
"Možete osvojiti srce svakog koga ugostite, sa ovom aromatičnom fetučini testeninom, koja se topi u ustima "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano9 373
  • Pregledi tokom meseca17
  • Pregledi tokom sedmice5
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileće meso isečemo na žilijen i stavljamo da se prži u malo maslinovog ulja.

Kad bude gotovo vadimo ga i u isti tiganj stavljamo pavlaku i dodajemo so i biber.

Čekamo da provri, ne više od tri minuta i skidamo sa vatre.

Stavljamo vodu na vatru i čim provri dodajemo testeninu, kuvamo ne duže od 6 minuta.

Stavljamo oceđenu testeninu na tanjir i preko nje sipamo piletinu sa sosom.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar