Bonapeti.rs»Recepti»Predjela»Kačkavalj sa roštilja

Kačkavalj sa roštilja

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Glavni urednik
57217132
Kačkavalj sa roštilja
Fotografije: Albena Atanasova
1 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
80 min.
Kuvanje
10 min.
Ukupno
90 min.
Porcije
2
"Grilovan kačkavalj koji će se svima usladiti"

Potrebni sastojci

  • kačkavalj - 400 - 500 g, veoma tvrd ili specijalni za roštilj
  • ulje - 3 kašike
  • biber
  • so - po želji
  • kari - 1 kašičica, ravna
  • beli biber - 1/2 kašičice, ravna
* merne jedinice

Način pripreme

Kačkavalj isecite na komade debljine oko 1 cm i stavite ga u zamrzivač na sat vremena. Napravite smesu od ulja, bibera i oli, belog bibera i karija.

Pomoću četke brzo premažite komade i rasporedite ih preko zagrejanog i nauljanog gril tiganja ili roštilja. Okrenite sa druge strane i takođe kratko pecite.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

3
50
40
31
20
10
Oceni: