Svinjske šnicle u marinadi od luka

23/07/2017
"Ukusne i krte šnicle u specijalnoj marinadi od luka"
Priprema15 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno65 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano932
  • Pregledi tokom meseca20
  • Pregledi tokom sedmice7
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjske šnicle - 4 komada
  • luk - 1 glavica, srednje veličine
  • limun - 1 komad
  • začini - po ukusu i izboru
* merne jedinice

Način pripreme

Luk i limun se izrendaju i stavljaju preko šnicli, prethodno izlupanih i začinjenih po želji. Tako treba da odstoje minimum 1-2 sata u frižideru (što više to bolje, a po želji se pripremaju ujutru i prave uveče).

Poređaju se u pleh sa veoma malo masti, marinada se ne skida, i peku se 50 minuta na 220 stepeni, polovinu vremena se peku sa folijom, a posle se okreću da se zapeku sa obe strane.

Serviraju se sa dodatkom - grilovanog povrća ili zelene salate.

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar