Način pripreme
Skuvamo krompir na pari. Nakon toga ga narendamo na sitno. On će dati gustinu i težinu našoj torti.
Jaja operemo dobro i skuvamo za 7 minuta. Nakon toga narendamo na rende.
Operemo luk i isečemo ga na sitno. Sir i kačkavalj takođe narendamo. Avokado, da ne bi potamneo, sečemo na kraju.
Kisela pavlaka će nam biti krem.
Nakon toga počinjemo da ređamo tortu. Na dno poslužavnika ređamo krompir. Solimo sasvim blago solju i biberom.
Odozgo stavljamo sir i mažemo pavlakom. Nakon toga opet krompir, koji posolimo i pobiberimo. Stavljamo avokado, isečen na lente i luk dobro posipamo.
Odozgo mažemo opet pavlaku, opet red krompira i opet stavljamo luk, ali ovaj put dodajemo kačkavalj i jaja.
Mažemo opet pavlakom i odozgo dobro posipamo lukom. Kisele krastavčiće stavljamo za ukras.
Mogu i jaja da se stave za ukras. Nakon toga ohladimo dobro u frižideru.