Bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena riba»Pastrmka sa povrćem u rerni

Pastrmka sa povrćem u rerni

Tanya LevenovaTanya Levenova
Kuvar
16642679
Pastrmka sa povrćem u rerni
Fotografije: Tanya Levenova
1 / 3
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
30 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
70 min.
Porcije
2
"Pastrmka nežno prilegla na šareno povrće Sjajno, lako i veom zdravo"

Potrebni sastojci

  • pastrmka - 2 komada
  • povrće - 200 g, zamrznuti miks (grašak, šargarepa, krompir)
  • luk - 1 glavica
  • maslinovo ulje - 50 ml
  • origano
  • biber
  • peršun
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite ribu i operete je. U posudu za pečenje stavite miks od povrća i isečen luk.

Dodajete so po ukusu, začine i pola šolje vode.

Odozgo poređate pastrmke, koje ste posuli solju, biberom i limunovim sokom.

Stavljate posudu za pečenje u rernu i pečete dok ne bude gotovo - oko 40 minuta.

Servirate jednu pastrmku i deo nadeva. Posipate peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: