Pileći file sa krompirom i bešamel sosom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
23/09/2017
"Razmišljate kako da nahanite gladnu čeljad? Evo jednog lakog, brzog i ukusnog recepta "
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano5 985
  • Pregledi tokom meseca105
  • Pregledi tokom sedmice41
  • Rejting4.5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite pileći file na šnicle, posolite, pobiberite i dodajte soja sos, pa neka odstoji oko 15 - 20 minuta u frižideru.

Za to vreme ogulite i isecite krompir na kolutove. Poređajte ga u vatrostalnu posudu, a preko krompira poređajte šnicle, dodajte malo vode i pecite oko 30 minuta.

U međuvremenu napravite bešamel sos od maslaca, brašna i mleka. Šnicle prelijte, narendajte kačkavalj i pecite još 10 minuta.

Rejting

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar